top of page

Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere spiller en avgjørende rolle i vår forretningsmodell, og vi verdsetter sterkt deres bidrag til å sikre at kunden alltid er i fokus. Hos oss er kundetilfredshet av aller største betydning, og derfor samarbeider vi med pålitelige og anerkjente partnere for å sikre at våre kunder får den beste opplevelsen og verdi for pengene.

En av våre nøkkelpartnere er Teslux, som er spesialisert på å levere utstyr og stylingprodukter til Tesla-biler. Gjennom dette partnerskapet kan vi tilby våre kunder et bredt spekter av høykvalitetsprodukter som forbedrer både utseendet og ytelsen til deres kjøretøy.

Ved kjøp av bil hos Bilselgeren får kunden direkte en rabatt på det meste fra nettbutikken til Teslux. Se alle produktene på www.teslux.net

Screenshot_3-1.webp
eksempel-bilde---2.jpg

Hos oss i Bilselgeren er en totalpakke viktig. Vi samarbeider tett med Santander, en ledende finansieringsinstitusjon, for å kunne tilby fleksible og gunstige finansieringsløsninger til våre kunder.

 

Dette sikrer at kundene våre har en enkel og praktisk måte å realisere sine bilkjøpsdrømmer på.

For å beskytte våre kunders nest største investering i livet samarbeider vi med IF, et forsikringsselskap som er kjent for sin fremragende forsikringstjeneste. Med deres omfattende dekning og pålitelige kundestøtte kan våre kunder være trygge på at de er godt ivaretatt i tilfelle uforutsette hendelser.

seozwxolq08hk98eekuh.jpg
bottom of page